Spring naar hoofd-inhoud

Bodyline healthcenter

samenwerken en specialiseren

Bodyline hecht veel waarde aan kwalitatief goed personeel. Trainers met de juiste opleidingen en specialisaties zijn in staat om in een groep te anticiperen op het individu. Wij motiveren, ondersteunen en dagen je uit om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Er wordt gesport in kleine groepen, waardoor er aandacht is voor iedere deelnemer.

Het is fantastisch dat wij nu in het zelfde gebouw als de specialisten, huisartsen, fysiotherapeuten en alle andere zorgaanbieders zitten. Nu kunnen wij in nauwe samenwerking met hen alle deelnemers optimaal begeleiden.

Enkele diensten die we aanbieden:

Leefstijl adviesgesprek: Door een persoonlijk gesprek met een coach worden doelstellingen en wensen vastgelegd. Vervolgens worden deze omgezet in een training en leefstijladvies, zodat er gestart kan worden met sporten.

Groepsfitness: Een gevarieerde training met fitness materialen in een groep. De instructeur zorgt dat oefeningen juist worden uitgevoerd en dat ieder op zijn of haar eigen niveau traint.

Yoga: Een klassieke bewegingskunst die preventief kan werken door het gevoel, lichaam en geest te beheersen. Yoga wordt steeds populairder en zal in verschillende vormen te beoefenen zijn.

Doelgroep trainingen: Dit zijn trainingen met een specifiek karakter: er zijn trainingen voor mensen die intensief willen sporten, maar ook trainingen voor mensen die sporten op gezondheidsniveau. Denk hierbij aan doelgroep trainingen voor senioren of gericht op specifieke gezondheidsklachten, zoals oncologie, diabetes etc.

www.healthcenterbodyline.nl