Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Zorg in de zomer

West Zeeuws-Vlaanderen ontvangt weer vele toeristen…

De lokale zorgaanbieders staan klaar om bevolking én toeristen van dienst te zijn

 

Huisartsen, Hap, gezondheidscentrum en ziekenhuis Antonius in Oostburg zijn na de afgelopen coronamaanden weer op orde. Nu om ook de toeristenstroom op te vangen.
Zowel bewoners van West Zeeuws-Vlaanderen als bezoekers kunnen rekenen op goede persoonlijke zorg volgens de Nederlandse kwaliteitstandaard.

In verband met de veiligheid (en maatregelen als 1,5 meter) zijn er wel enkele regels:

  • Wij plannen uw bezoek in zodat er niet teveel mensen binnen zijn en er voldoende afstand gehouden kan worden. U kunt dus niet zomaar binnenlopen. U dient altijd van tevoren te bellen, met de huisarts (tot 17.30) of daarna en in het weekend met de huisartsenpost (HAP: 0115- 643000).
  • Als u klachten heeft die te maken kunnen hebben met corona dient u dit tijdig te melden zodat we daar rekening mee kunnen houden.
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar uw afspraak

 

Spoedvoorziening radiologie Oostburg

 

De seizoens spoedvoorziening radiologie op ziekenhuislocatie Antonius in Oostburg draait tot 1 oktober. Dan kunnen er ook buiten kantoortijden, tot 22 uur röntgenfoto’s worden gemaakt (na verwijzing van huisarts of huisartsenpost). Bij het vermoeden van bijvoorbeeld een gebroken pols of enkel hoeft iemand die in West Zeeuws-Vlaanderen verblijft ‘s avonds of in het weekend niet naar Terneuzen voor een foto. De spoedvoorziening komt tegemoet aan de behoefte van zowel lokale bevolking als toeristen.

Tijden: Maandag t/m vrijdag:  aanwezig van 8:00 tot 17:30    én oproepbaar van 17:30 tot 22:00 uur  Zaterdag, zondag oproepbaar van 12:00 tot 22:00 uur

 

 

Terug