Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

FITR Club

Heb jij gerichte doelstellingen? En wil je geholpen worden met het bereiken van jouw doelstellingen?

FITR Club: Heb jij gerichte doelstellingen? En wil je geholpen worden met het bereiken van jouw doelstellingen? Wij vinden het leuk en uitdagend om jou van dienst te zijn. Tijd maken om je beter te leren kennen zodat we je gericht kunnen helpen aan resultaat. Dit doen we middels de FITR health check. We zoomen in op je leefpatroon, je fysieke staat, je gezondheid en luisteren graag naar je doelen. We bepalen je lichaamssamenstelling en bloeddruk via InBody om je vervolgens op weg te helpen naar een trainingsprogramma dat bij jou past. En tuurlijk is het een wisselwerking, durf te vragen! Zie onze club als een restaurant met een menu kaart. Je kan iedere keer opnieuw kiezen wat je bestelt. Doe je mee aan groepslessen of wil je individueel trainen in de fitness? Heb je daar hulp bij nodig of ben je ervaren en zoek je een fijne plaats waar je je eigen ding kan doen? Wat je ervaring ook is, je kan bij ons terecht met jouw wensen. Wij geven je graag een duwtje in de juiste richting.

  1. Maak een afspraak voor je eerste training.
  2. Je start met een FITR Health Check, dit is je intake.
  3. Onze InBody meet je lichaamssamenstelling en bloeddruk.
  4. We bespreken je doelen en wat je van ons verwacht.
  5. We adviseren en informeren je over de juiste manier van trainen.
  6. Een trainingsschema, een advies voor groepsles of beide.
  7. Je gaat aan de slag!

 

www.fitrclub.nl

 

 

FITR CLUB is onderdeel van FITR Company, een bedrijf in sport en gezondheid die zich voornamelijk richt op vitaliteitprogramma’s voor bedrijven, onderwijs, overheid en samenwerkt met zorginstellingen in Zeeuws-Vlaanderen.

 

FITR Company is onderdeel van de Bodyline familie en heeft de vitaliteitsafdeling van Bodyline overgenomen om deze verder te ontwikkelen. Tevens was er de wens om de locatie in Oostburg over te nemen en uit te breiden naar een volwassen fitnesslocatie, wat ondertussen gerealiseerd is. De drijvende krachten achter FITR Company zijn Maxim Maertens, Bauke Boon en Pim Lexmond.

 

FITR Club hecht veel waarde aan kwalitatief goed personeel. Trainers met de juiste opleidingen en specialisaties zijn in staat om in een groep te anticiperen op het individu. Wij motiveren, ondersteunen en dagen je uit om jouw persoonlijke doelen te bereiken.

Het is fantastisch dat wij direct samenwerken met Gezondheidscentrum Antonius en op steenworp afstand zitten. Nu kunnen wij in nauwe samenwerking met hen alle deelnemers optimaal begeleiden.

 

Terug